Asiakaskokemukset

Tällä sivulla julkaistaan aitoja asiakaskokemuksia!
Hyvinvoiva asiakas on kaikista Easy trainingin tavoitteista ensimmäisellä sijalla.

”Saliohjelma oli kivan monipuolinen ja kuitenkin helppo tehdä, meillä kesä teki sen ettei salilla käynti houkuttanut, kun ensin 8h töissä sisällä ja sen jälkeen sisälle treenaamaan. Meille ulkoileminen oli paljon miellyttävämpi ja kivempi tapa liikkua. Ja ollaan jatkettu sitä myös näin häiden jälkeen  Ollaan vähän vaihdeltu, että mitä treeniliikkeitä milläkin lenkillä tehdään. Sun vinkit oli tosi hyödyllisiä, koska ei oltu aikaisemmin tajuttu miten hyödyllinen esim puistonpenkki voi olla.
Oli kiva kun muistuttelit meitä treenaamisesta ja kyselit miten on mennyt niin tuli aina tunne että täytyy olla ahkerampi ja tehdä enemmän. Ruokailua ollaan parannettu ja molemmat syö nykyisin aamupalan! Vähennettiin kaikkia herkkua ennen häitä hyvissä ajoin, mutta enää niitä ei ees tee mieli eli hyvin on jatkunut myös häiden jälkeen.
Nykyisillä ohjeilla on hyvä jatkaa myös tulevaisuudessa! Olit ihanan kannustava valmentaja ja susta näkyi että tykkäät ite tosi paljon treenaamisesta ☺
Suuri kiitos sulle vinkeistä ja että jaksoit potkia meitä!”

***

”Niska-hartia jumppa oli hyvää. Tuli  tyytyväinen mieli, kun huomasi miten nopeasti kunto koheni. Nyt on hyvä jatkaa kotona jumppaamista ohjeiden mukaan. Ilmapiiri oli hyvä meidän ryhmässä. Oli aina kiva tulla sinne..”

***

”Ensimmäiseksi meille tehtiin hyvä kartoittava alkutesti, tehtiin myös välitesti, ja lopputesti on vielä tulossa.
Testi toimivat hyvin vertailuna siihen, miten pahasti niska-hartiaseutu on 
jumissa ja miten liikkuvuus on edennyt/lisääntynyt saamiemme venyttely- ja  lihasharjoitteiden ja tekemämme jumpan ja venyttelyiden myötä.
Järjestit meille erilaista ja monipuolista ohjattua niska-hartiaseudun jumppaa ja koin ne hyviksi ja monipuolisiksi.
Ohjauksesi olivat hyviä ja selkeitä ja tietämyksesi liikunnasta on hyvin osaavaa = ). 
Lisäksi vastasit mielelläsi esittämiimme kysymyksiin ja huomioit hyvin eri-ikäisten jumppaajien kunnon/liikkuvuuden.”

***

”Saimme niska-hartiaseudun venyttely- ja lihasten vahvistusharjoitusohjeet kotiin, joka oli erittäin hyvä asia. Se on myös tosi hyvä, että tapasimme säännöllisesti ja järjestit meille niska-hartiajumppaa tai kuntosaliohjausta. Säännöllisyys, ohjatut jumpat ja venettelyt on paras tie päästä tavoitteisiin, ja saada niska-hartiaseutuun lisää liikkuvuutta ja lihasvoiman kasvamista ja hyvässä kunnossa pysymistä.”

***

Varaa oma aikasi heti ajanvarauksen kautta!