Hierontapalvelut

Avaan tässä artikkelissa hierontapalveluita, joita tarjoan näin sinun on helppo valita itsellesi sopivin palvelu.

Klassinen- ja urheiluhieronta
Klassisessa- ja urheiluhieronnassa muokataan ja rentoutetaan lihasta. Urheiluhieronta eroaa klassisesta siten, että siinä huomioidaan urheilijan kilpakausi ja tulevat harjoittelut. Näiden perusteella hieronta mukautetaan urheilijalle sopivaksi. Klassisessa- ja urheiluhieronnassa käytän samoja otteita. Urheiluhierontaan voidaan ottaa mukaan myös passiivisia venytyksiä.

Purentalihashieronta
Purentalihashieronta keskittyy kasvojen, purentalihasten niin sisä- kuin ulkopuoli, pään ja niska-hartian seudulle. Ensimmäisellä tapaamisella tehdään laaja alkukartoitus ja testaus. Näillä pyritään selvittämään oireiden syy ja mihin alueeseen keskitytään käynnillä enemmän. Hieronnan päätteeksi annan kotihoito-ohjeet sekä ohjeet jatkotoimenpiteisiin.

Kuumakivihieronta
Kuumakivihieronnassa käytetään eri kokoisia lämpimiä kiviä. Kivet ovat luonnon hiomia basalttikiviä, kivet lämmitetään kuumassa vedessä. Hieronta otteet eivät muuten ero klassisen-ja urheiluhieronnan otteista. Kuumilla kivillä saadaan lihas rentoutumaan ja näin päästään hieromaan syvemmälle. Hieronta tuntuu pehmeältä ja kivuttomalta. Useat asiakkaani sanovatkin, että hieronta on miellyttävämpää kivien kanssa.

Dry Needling
Opiskelen tällä hetkellä dry needlingia. Dry needling eli kuivaneulaus on länsimaalaiseen lääketieteeseen perustuva akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Neuloina käytetään ohuita, steriilejä suojakaasuun pakattuja neuloja. Dry needling hoidossa käsitellään pehmytkudoksessa sijaitsevia triggerpisteitä. Triggerpisteet voivat syntyä mm. rasituksesta, stressistä tai kohonneesta verenpaineesta. Myös kroonisesta kivusta kärsiville kehittyy triggerpisteitä.
Hoito voidaan tehdään turvallisesti lähes kaikille kehon alueille. Käsittelyn yleinen sivuvaikutus on ohimenevä arkuus neulatulla alueella. Hoitomuoto sopii hyvin myös urheilijoille.
Tällä hetkellä voin tehdä dry needling hoitoa ylä- sekä alaraajan lihaksille. Dry needling hoito tehdään hieronnan yhteydessä.
Voit lukea lisää dry needling hoidosta dry needlingin yhdisyksen sivuilta: https://www.dryneedling.fi/dry-needling/

Kinesioteippaus
Kinesioteipillä vaikutetaan aivojen kipu signaaleihin. Kinesioteippausta voidaan käyttää mm. asennon korjaamiseen, kiputiloihin, turvotuksen vähentämiseen ja verenkierron lisäämiseen. Teippauksessa tehdään myös huolellinen tutkimus, jotta tiedetään mille alueelle ja minkälainen teippaus on tarpeen. Teippaus voidaan tehdä hieronnan yhteydessä veloituksetta tai omana hoitona 15min 10€.

Tarjoan hierontapalveluita Kannelmäessä ja Jätkäsaaressa. Teen myös koti- ja yrityskäyntejä. Täältä pääset lukemaan lisää sekä varaamaan ajan hierontaan: https://www.easytraining.fi/ajanvaraus/