Mikä on hölkkäliivi?

Suomessa valmistettu uusi innovatiivinen tuote Hölkkäliivi on monelle vielä uusi tuote. Minä olen jo muutaman kuukauden ajan päässyt kokeilemaan hölkkäliiviä sekä tekemään yhteistyötä tämän huippu tuotteen parissa. Huomasin jo 30 minuutin hölkkäliivillä tehdyn hölkän jälkeen, kuinka hartiani kevenivät.

Mikä tämä sitten on?
Hölkkäliivi on ryhtiliivi, jossa on käsivarteen tulevat vastuskuminauhat. Näillä vastuskuminauhoilla saat aktivoitua ja tehostettua yläkropan lihaksia. Mielenkiintoista on, että hölkkäliivin kanssa hölkkäily ei mielestäni tunnu raskaammaalta vaan vastuskuminauhat antavat lisää vauhtia sekä antavat käsille oikean liikeradan. Hölkkääminen liivin kanssa on todella mukavaa  ja lisäksi ryhtiliivi pitää sinut oikeassa asennossa, eikä ryhtisi pääse hölkän aikana lyhistymään. Hölkkäliivi ohjaa sinut oikeaan asentoon sekä liikeratoihin, joten hölkkäliivin kanssa lenkkeily on turvallista ja sopii näin myös aloittelevillekin liikkujille.

Kenelle tämä sopisi?
Kaikille! Etenkin jos teet päätetyötä tai päivän aikana yläkroppasi on pitkään staattisessa asennossa, niin tämä tuote on loistava aktivoimaan hartian ja yläselän lihaksia sekä vahvistamanaan niitä. Vahvempi yläkroppa auttaaa pitämään ryhtisi oikeassa asennossa sekä vähentämään hartian sekä yläselän kipuilua.  Tämä sopii myös liikunnan aloittaville. Liivi on helppo pukea ja saat tehostettua omaa kävelylenkkiä liivin kanssa.

Mitä on Hölkkäliivi Power Walking?
Olen päässyt kehittelemään Power Walkingia Hölkkäliivin kanssa. Power Walking on pikakävelyn ja tavallisen kävelyn välimaastossa tapahtuvaa tehokävelyä. Hölkkäliivillä saadaan lisättyä tehoa kävelyyn. Tehokävelyssä lantiossa tapahtuu rentoa liikettä, joten tällä saat aktivoitua koko kehon. Tämä on todella hyvä koko kehoa kuormittava liikuntamuoto. Jos sinua kiinnostaa tietää lisää, kouluttautua Power Walking ohjaajaksi tai haluat tulla kokeilemaan tehokävelyä kurssille ote rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Lisää tieto liivistä löydät hölkkäliivin virallisilta sivuilta: Hölkkä – ryhtiä ja voimaa

Easy training kouluttaa myös liikunta-alan ammattilaisia Hölkkä Power Walking -ohjaajiksi, lue lisää täältä ja ilmoittaudu koulutukseen!