Tuntuuko sinusta väyneeltä? Sinulla ei ole energiaa töiden jälkeen? Nukutko  huonosti? Oletko usein sairaana?

Nämä voivat olla merkkejä heikosta yleiskunnosta. Haluaisinkin auttaa sinua parantamaan kuntoasi, löytämään energiaa arkeen ja nauttimaan elämästäsi. Parempi yleiskunto parantaa aineenvaihduntaa sekä unen laatua ja antaa sinulle energiaa, jolla jaksat arjessa paremmin.

Haluan auttaa sinua löytämään itsellesi parhaan tavan liikkua, joka motivoi sinua. Jokainen meistä on yksilö, eikä kaikille sovi tai kaikkia kiinnosta sama liikuntamuoto. Haluankin auttamaan löytämään sinulle parhaan tavan liikkua ja parantaa elämänlaatuasi. Otan sinut huomioon yksilönä. Saat itsellesi sopivan kausi- ja harjoitussuunnitelman sekä valmentajan tuen vuorokauden ympäri.

Tästä saat hieman tietoa itsestäni

Minulla liikunta on aina ollut osa elämääni. Alakouluikäisenä harjoittelin tavoitteellisesti rytmistä voimistelua, josta siirryin myöhemmin joukkuevoimisteluun. Lopetin voimistelun lukion alussa, koska halusin keskittyä enemmän opiskeluun. Lukion alussa aloitinkin Karaten, jota harjoittelen edelleen. Karaten ohella olen kokeillut hip hop tanssia, thai nyrkkeilyä ja kirkkovene soutua, mikä vei minut Sulkavan suursoutuihin neljä kertaa.

Nykyään liikun monipuolisesti; Karaten ohella lenkkeilen, käyn kuntosalilla ja huollan kehoani säännöllisesti. Minulle liikunta antaa hyvää oloa ja rentouttaa psyykkisesti. Harjoitellessa en mieti arjen stressaavia asioita, vaan pääsen keskittymään vain itseeni ja omaan tunnetilaani.

Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja. Olen valmistunut Kisakallion urheiluopistosta vuonna 2015. Liikuntaneuvojan opintojeni oheen suoritin uimaopettajan ja Personal Trainer koulutuksen. Koulun jälkeen olenkin työskennellyt ryhmäliikunnan, yksilövalmennuksen ja uinninopetuksen parissa niin Suomessa kuin ulkomailla.

Vaikka olen liikunta-alan ammattilainen, niin se ei tarkoita ettei minulla olisi ollut vaikeuksia painonhallinnassa ja motivaatiossa. Olen myös opetellut hyväksymään itseäni ja olemaan lempeämpi itselleni. Fyysisten tavoitteiden toteuttamisessa valmentajan tuki on todella tärkeä. Olen huomannut tämän itse karatessa, valmentaja saa sinusta paljon enemmän irti kuin jos harjoittelisit vain itsekseen. Lisäksi valmentaja takaa turvallisen harjoituksen ja puskee sekä motivoi sinua eteenpäin. Valmentaja tarjoaa sinulle tarvittavat työkalut tavoitteiden saavuttamiseen.

Valmentajana haluan tarjota sinulle työkalut tavoitteeseesi pääsemiseen. Autan sinua kehittämään itseäsi psyykkisesti, fyysisesti ja tarjoamaan työkalut terveelliseen elämään. Löydetään yhdessä sinulle liikunnan ilo ja energisempi arki.

Ota askel kohti parempaa itseäsi ja varaa tästä aika itsellesi: Ajanvaraus

Pidän itseäni ajan tasalla kouluttamalla itseäni aktiivisesti. Näin minulla on tarjota sinulle uusinta tietoa.
Alta näet tämän hetkiset koulutukseni

  • Kisakallion urheiluopisto, liikuntaneuvoja 2013 – 2015
  • Lisensointu Personal Trainer, Kisakallion urheiluopisto 2015
  • Profitness ohjaajan jatkokoulutus (2-taso), Kisakallion urheiluopisto 2014
  • SUH uimaopettajan kurssi 2015
  • SUH uinninvalvojan kurssi 2016
  • SUH vauva- ja perheuinninohjaajakurssi 2017
  • SUH rantapelastajakurssi 2017