Easy training

Tuntuuko arki tahmealta?
Kärsitkö selkäkivuista tai -ongelmista tai jatkuvasta väsymyksestä?
Onko sinulla terveyshuolia?
Oletko sairastunut tai vammautunut, mutta haluaisit silti pitää itsestäsi huolta?
Oletko ihan puhki työpäivän jälkeen, etkä enää jaksaisi yhtään mitään?
Oletko nukkunut koko yön, mutta herätessäsi olet väsynyt?
Haluaisitko aloittaa liikunnan harrastamisen, mutta et tiedä oikein miten ja missä?
Oletko löytänyt liikuntamuotosi, mutta tuntuu ettet pääse eteenpäin ja kaipaisit uusia haasteita?

Jos vastasit johonkin ylläoleviin kysmyksiin kyllä, niin Easy training on nimenomaan sinua varten!

Easy trainingin yrittäjä Jasmin Hongell Nzaro auttaa sinua löytämään hyvinvoinnin lähteen liikunnasta ja monipuolisesta ravinnosta. Easy trainingin monipuoliset palvelut löytyvät kaikki helposti pääkaupunkiseudulta.

Oli se sitten yksittäinen tunti treenaukseen saloihin, kuntoutuminen sairastumisen tai vammautumisen jälkeen tai personal trainer -pakettipalvelut 1-6 kuukaudeksi.

Easy training on liikunta-alan yritys, joka tuottaa mm. personal trainer-palveluita, uinninopetusta ja -ohjausta nimenomaan sinun tarpeisiin. Laajan ja rautaisen ammattitaidon sekä työkokemuksen lisäksi Jasmin Hongell Nzarolta löytyy myös kattava koulutus liikuntaan ja hyvinvointiin. Lisäksi saatavilla on Helsingin ydinkeskustassa klassista ja urheiluhierontaa.

Tavoitteena hyvinvointi - sinun ehdoillasi
Jokainen ihminen on yksilö, jokaisella on omat inhokit ja mielekkäät asiat.

Jokaisella meistä on myös erilainen keho ja kehonkoostumus, jotka tulee ottaa huomioon liikunnassa ja sen erilaisia vaihtoehtoja valittaessa.

Asiakkaan on turvallista tulla palveluiden piiriin, fyysisesti ja psyykkisesti
On elämäntilanteita, joissa tarvitsee ulkopuolista apua päästäkseen eteenpäin ja se on ihan ok, apua on nimittäin tarjolla. Easy trainingin yksi tärkeimmistä arvoista on turvallinen palvelu, niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Asiakkaasta pidetään kokonaisvaltaisesti huolta. Liikunnan tarkoituksena on hyvä olo, ei pakkopulla tai väkisin ähkiminen, voit siis heittää vanhat huonot muistot liikunnasta romukoppaan ja alkaa liikkua hyvillä mielin! 

Ei massatuotantoa - tiedät mitä saat!
Easy trainingin palvelut eivät ole massatuotantoproduktiota, jota tarjotaan kaikille huolimatta asiakkaan taustoista. 

Ensimmäisenä tutustutaan asiakkaaseen, ennen tapaamista sinulle lähetetään laaja alkukartoituskysely. Tämän jälkeen on henkilökohtaisen tapaamisen aika, jolloin 60 minuutin aikana käydään läpi alkukartoituskysely ja selvitetään minkälaista palvelua kaipaat ja tukea tarvitset.
Konsultaatio on ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.
Tapaamisessa sinä pääset tutustumaan Jasminiin ja Jasmin sinuun.

Palvelut asiakkaan kanssa sovitaan aina kirjallisesti, jolloin tiedät mihin sitoudut ja miten palvelun hinta muodostuu, maksutavat ja -ehdot käydään kanssasi läpi.

Tutustu palveluihin

Kuka on Jasmin Hongell Nzaro, Easy trainingin yrittäjä?
Pienestä pitäen minulla on ollut intohimo liikuntaan ja aikuisuuden kynnyksellä totesin, että haluan olla tukena ja apuna löytämään intohimon ja innon liikuntaan. Alakoulun aikaan harrastin tavoitteellisesti rytmistä voimistelua, josta siirryin joukkuevoimistelun pariin. Lukioaikana keskityin opiskeluun, siirryin voimistelun puolelta harrastamaan karatea. Karate on yhä tärkeä osa arkea, mutta sen ohessa olen harrastanut hip hop-tanssia, thainyrkkeilyä ja kirkkovenesoutua.
Kirkkovenesoutua harrastaessa osallistuin neljä kertaa Sulkavan suursoutuihin.

Nykyään liikun monipuolisesti; Karaten ohella lenkkeilen, käyn kuntosalilla ja huollan kehoani säännöllisesti. Minulle liikunta tärkeä osa arkea ja se rentouttaa psyykkisesti. Harjoitellessa en mieti arjen stressaavia asioita, vaan pääsen keskittymään vain itseeni ja omaan tunnetilaan.

Liikunta-alan koulutuksen aloitin 2013 Lohjan Kisakallion urheiluopistossa, valmistuin sieltä liikuntaneuvojaksi sekä suoritin tämän tutkinnon ohella lisensoidun personal trainer-koulutuksen, Profitness-ohjaajan jatkokoulutuksen sekä uinninopettajan ja -valvojan pätevyyskoulutukset. Myöhemmin suoritin vielä vauva- ja perheuinninohjaajan sekä rantapelastajan koulutukset.

Liikunta-alan ammattilaisenakin olen kohdannut henkilökohtaisesti myös motivaation puutetta ja painonhallintaongelmia. Kun löysin minulle täydellisesti sopivan valmentajan karateen, ymmärsin henkilökohtaisesti kuinka tärkeitä valmentajan tuki ja turva ovat. Fyysisten tavoitteiden toteuttamisessa valmentajan tuki on korvaamatonta. Sen lisäksi valmentaja takaa turvallisen harjoituksen ja puskee sekä motivoi eteenpäin. Valmentaja on sinun tukipylväs, sinä voit keskittyä tällöin itseesi 100 %. 

Valmentajana huolehdin siitä, että sinulla on tarvittavat työkalut tavoitteisiin pääsemiseksi. Haluan olla tukenasi, kun kehität itseäsi psyykkisesti ja fyysisesti. 

Yhdessä löydämme sinulle liikunnan ilon sekä energisemmän arjen, paremman huomisen ja onnistumisen ilon.

Ammatillinen osaaminen
Haluan pitää yllä ammattitaitoani ja omaa osaamista, joten koulutan itseäni jatkuvasti, täten pystyn takaamaan ammattitaitoisen valmennuksen ja tarjota sinulle uusinta tietoa.
Olen työskennellyt valmistuttuani liikuntaneuvojaksi ryhmäliikunnan, yksilövalmennuksen ja uinninopetuksen ja -valvonnan parissa niin Suomessa kuin ulkomailla.

Koulutus

 • Liikuntaneuvoja, liikunnanohjauksen perustutkinto
  Kisakallion urheiluopisto, Lohja
  2013-2015
 • Profitness -ohjaajan jatkokoulutus (2-taso)
  Kisakallion urheiluopisto, Lohja
  2014
 • Lisensoitu personal trainer
  Kisakallion urheiluopisto, Lohja
  2015
 • Uimaopettajan koulutus, uimaopettajakurssi
  Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry
  2015
 • Uinninvalvojan koulutus, uinninvalvojakurssi
  Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry
  2016
 • Vauva- ja perheuinninohjaajan koulutus, vauva- ja perheuinnin ohjaajakurssi
  Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry
  2017
 • Rantapelastajan koulutus, rantapelastajakurssi
  Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry
  2017
 • Koulutettu hieroja
  Suomen urheiluhierojaopisto
  2018-2019

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT