Easy training

Palveluksessasi hyvinvointi- ja liikuntalan rautainen ammattilainen

Easy trainingin yrittäjä Jasmin Hongell Nzaro auttaa sinua löytämään hyvinvoinnin lähteen liikunnasta ja monipuolisesta ravinnosta. Easy trainingin monipuoliset palvelut löytyvät kaikki helposti pääkaupunkiseudulta.

Oli se sitten yksittäinen tunti treenaukseen saloihin, kuntoutuminen sairastumisen tai vammautumisen jälkeen, tarjolla on myös personal trainer -pakettipalvelut 1-6 kuukaudeksi.

Easy training on liikunta-alan yritys, joka tuottaa mm. personal trainer-palveluita, uinninopetusta ja -ohjausta nimenomaan sinun tarpeisiin. Laajan ja rautaisen ammattitaidon sekä työkokemuksen lisäksi Jasmin Hongell Nzarolta löytyy myös kattava koulutus liikuntaan ja hyvinvointiin. Lisäksi saatavilla on Helsingin ydinkeskustassa klassista ja urheiluhierontaa.

Tavoitteena hyvinvointi – sinun ehdoillasi
Jokainen ihminen on yksilö, jokaisella on omat inhokit ja mielekkäät asiat.

Jokaisella meistä on myös erilainen keho ja kehonkoostumus, jotka tulee ottaa huomioon liikunnassa ja sen erilaisia vaihtoehtoja valittaessa.

Asiakkaan on turvallista tulla palveluiden piiriin, fyysisesti ja psyykkisesti
On elämäntilanteita, joissa tarvitsee ulkopuolista apua päästäkseen eteenpäin ja se on ihan ok, apua on nimittäin tarjolla. Easy trainingin yksi tärkeimmistä arvoista on turvallinen palvelu, niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Asiakkaasta pidetään kokonaisvaltaisesti huolta. Liikunnan tarkoituksena on hyvä olo, ei pakkopulla tai väkisin ähkiminen, voit siis heittää vanhat huonot muistot liikunnasta romukoppaan ja alkaa liikkua hyvillä mielin! 

Ei massatuotantoa – tiedät mitä saat!
Easy trainingin palvelut eivät ole massatuotantoproduktiota, jota tarjotaan kaikille huolimatta asiakkaan taustoista. 

Ensimmäisenä tutustutaan asiakkaaseen, ennen tapaamista sinulle lähetetään laaja alkukartoituskysely. Tämän jälkeen on henkilökohtaisen tapaamisen aika, jolloin 60 minuutin aikana käydään läpi alkukartoituskysely ja selvitetään minkälaista palvelua kaipaat ja tukea tarvitset.
Konsultaatio on ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.
Tapaamisessa sinä pääset tutustumaan Jasminiin ja Jasmin sinuun.

Palvelut asiakkaan kanssa sovitaan aina kirjallisesti, jolloin tiedät mihin sitoudut ja miten palvelun hinta muodostuu, maksutavat ja -ehdot käydään kanssasi läpi.

Otetaan yhdessä ensimmäinen askel ja tavataan!

Tutustu palveluihin

Tutustu valmentajaan!

YHTEISTYÖKUMPPANIT