Hölkkä Power Walking -kurssi

Syyskussa alkaa neljän viikon mittainen Hölkkä Power Walking -kurssi Helsingissä! 

Hölkkä Power Walking on hölkkäliivillä tehostettua kuntoliikuntaa. Hölkkäliivi on ryhtiliivi, jossa on kyynärvarteen tulevat vastuskuminauhat, näin saat aktivoitua ja vahvistettua ylävartalon lihaksia kävelyn ja hölkän yhteydessä.

Tällä neljän viikon kurssilla opit oikeat tekniikat sekä tehokävelyyn että tehohölkkään, opit myös eri sykealuilla harjoittelua ja miten hyödynnät ne tehokävelyssä sekä tehohölkässä.
Jokaisella tunnilla on oma teemansa ja 60-75 minuutin aikana opit lisää tekniikkaa sekä sen soveltamista erilaisiin maastoihin. Tehokävely ja tehohölkkä kehittävät lihas- ja aerobista kuntoa, liikkuvuuttasi ja saat liikettä koko kehoosi.

Kurssi sopii kaikentasoisille eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa liikuntakokemusta osallistuaksesi kurssille.
Kurssille mahtuu enintään 10 henkilöä, joten ole nopea ja ilmoittaudu mukaan!

Aika: Lauantaisin 14.9. – 5.10.2019 klo 10.00
Paikka: Helsinki, kokoontuminen Eläintarhan urheilukentällä
Kurssin hinta: 100 € (sis. alv. 24 %)
Ilmoittautumiset: Alla olevan lomakkeen kautta tai  valmennukset@easytraining.fi

Olen tutustunut kurssin ilmoittautumis- ja peruutusehtoihin ja hyväksyn ne

Tervetuloa liikkumaan hyvässä seurassa!

Ilmoittautuminen ja peruutus
Ilmoittautuminen on käynnissä 2.9.2019 saakka. Kurssille mahtuu 10 henkilöä, joten toimi nopeasti. Kurssi täydennetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kurssi laskutetaan sähköpostitse lähetettävällä ennakkolaskulla ja kurssin maksu tulee olla suoritettuna ennen aloitusta.
Mikäli et pystykään osallistumaan kurssille, peruutus tulee tehdä valmennukset@easytraining.fi 7 päivää ennen kurssin aloitusta, 7.9.2019 mennessä, jolloin kurssin hinta palautetaan. Mikäli osallistuminen peruutetaan 7.9.2019 jälkeen, kurssin maksua ei palauteta.