Hölkkä Power Walking -tutustumislenkki Helsingissä

Ota kaikki hyöty irti lenkistä Hölkkäliivillä!

Hölkkä Power Walking on hölkkäliivillä tehostettua kuntoliikuntaa. Hölkkäliivi on ryhtiliivi, jossa on kyynärvarteen tulevat vastuskuminauhat, näin saat aktivoitua ja vahvistettua ylävartalon lihaksia kävelyn ja hölkän yhteydessä. Saat nostettua jopa 60 prosentilla ylävartalon lihastyötä oikeanlaisella tekniikalla.

Kursseilla opit oikeat tekniikat sekä tehokävelyyn että tehohölkkään, opit myös eri sykealuilla harjoittelua ja miten hyödynnät ne tehokävelyssä sekä tehohölkässä.
Jokaisella tunnilla on oma teemansa ja 60 minuutin aikana opit lisää tekniikkaa sekä sen soveltamista erilaisiin maastoihin.
Tehokävely ja tehohölkkä kehittävät lihas- ja aerobista kuntoa, liikkuvuuttasi ja saat liikettä koko kehoosi.

Tutustu hölkkäliiviin täällä ja innostu asiantuntijoiden suosittelemaan kuntoliikuntaan!
Kurssit ja niiden aloituspäivämäärät löydät helposti verkkokaupan puolelta.

Ylös, ulos ja lenkille!

Tule lenkille yhdessä Jasminin kanssa!
Easy training  järjestää tutustumislenkin Hölkkä Power Walkingiin sunnuntaina 23.2.2020 klo 15.00 Helsingin Laajasuon liikuntapuisto Haagassa.
Ohjaajana toimii sisäisen voiman guru Jasmin.

Tutustu hölkkään ja ilmoittaudu nyt!

Ilmoittautumisen yhteydessä voit liittyä mukaan Easy trainingin sisäpiiriin, jolloin saat noin kerran kuukaudessa sähköpostiisi vinkkejä liikuntaan ja hyvinvointiin.

Mitoitus
Hölkkä-liivi on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön, joten mitoituksessa on jo valmiiksi huomioitu ulkovaatteiden vaikutus ympärysmittaasi. Mittaa ympärysmittasi pallean korkeudelta/vyötärön yläosasta (esim. T-paita päällä) ja valitse itsellesi sopiva koko.
Valitse koko S/M, kun ympärysmittasi on 70cm – 77cm
Valitse koko L/XL, kun ympärysmittasi on 78cm – 97cm

Aikataulu
Sunnuntai 23.2.2020 klo 15
Helsinki, Laajasuon liikuntapuisto Haagassa