Maksutavat ja -ehdot

Tilaus- ja maksuehdot kursseille verkkokaupasta ostettaessa

Easy trainingin verkkokaupasta vastaa Easy training, y-tunnus 2945208-6. Lue huolellisesti tilausehdot, ennen tilauksen hyväksymistä. Tilaus- ja maksuehdot ovat voimassa 26.9.2019 alkaen toistaiseksi. Easy training pidättää oikeuden hintojen ja ehtojen muuttamiseen. Verkkokaupassa myytävät kurssit järjestetään tuotetiedoissa ilmoitetuissa aikoina sekä paikassa, joka ilmenee jokaisen kurssin kohdalla. Tilaus- ja maksuehdot koskevat kuluttaja-asiakkaita. Alle 18-vuotiaan kohdalla kurssin ostajan tulee olla täysi-ikäinen huoltaja.

Yhteystiedot
Easy training
Jasmin Hongell Nzaro
Y-tunnus 2945208-6
Puh. 045 1758 475
info@easytraining.fi

Ostaminen ja hinnat
Voit ostaa osallistumisen kurssille itsellesi tai lahjaksi. Kurssille osallistumisen voi ostaa verkkokaupasta tai sähköpostitse info@easytraining.fi. Kurssin hintaan sisältyy kurssin esittelyssä ilmoitetut asiat. Kurssien hintoihin ei lisätä erillisiä maksu- tai toimitustapalisiä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi ja sinulle lähetetään tilausvahvistus ostamistasi kursseista. Mikäli et jostain syystä ole saanut sitä 2 tunnin sisällä, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Maksaminen
Voit maksaa tilauksen sähköpostitse lähetettävällä ennakkolaskulla tai paikan päällä kurssin alkamispäivänä ennen kurssin alkua. Maksutapoina käyvät käteinen, luotto- ja pankkikortti, Eazybreak-mobiililiikuntaseteli, Smartumin liikuntaseteli sekä -kortti. Maksun voi suorittaa myös osittain liikuntaseteleillä ja käteisellä, kortilla tai ennakkolaskulla. Ennakkolasku lähetetään sähköpostitse 1-2 arkipäivän kuluessa, kun ilmoittautuminen on saapunut.

Peruutusoikeus
Voit peruuttaa osallistumisesi kurssille 7 päivää ennen kurssin alkua. Peruutus on ilmoitettava henkilökohtaisesti joko sähköpostitse info@easytraining.fi tai puhelimitse 045 1758 475. Mikäli peruutus tehdään alle 7 päivää ennen kurssin alkua, Easy trainingillä on oikeus periä koko kurssin hinta. Yksittäiset poissaolot ja niiden korvaaminen toisella tunnilla, tulee sopia henkilökohtaisesti joko sähköpostitse tai puhelimitse. Vapaa-ajan kursseja ei koske kuluttajansuojalain mukainen peruutusoikeus (KRIL 2101/39/2010)

Kurssin peruminen
Mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi, Easy training pidättää oikeuden perua kurssin. Tässä tapauksessa asiakkaaseen otetaan yhteyttä ja sovitaan korvausmenettelystä. Mikäli kurssia ei pystytä järjestämään Easy trainingistä johtuvista syistä, asiakkaalle palautetaan kurssimaksu.
Jos kurssikerta peruuntuu Easy trainingistä riippumattomasta, ennalta arvaamattomasta syystä, Easy training ei korvaa osallistujille peruuntunutta kurssikertaa.

Henkilötiedot ja niiden käsittely
Käsittelemme henkilötietoja luottamuksellisesti, emmekä luovuta niitä kolmannelle osapuolelle. Löydät tietosuojaselosteen täältä.

Ongelmatilanteet
Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Kuluttajalla on lisäksi mahdollisuus käyttää myös Euroopan komission ylläpitämää verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia (http://ec.europa.eu/odr).

Muut palvelut

Käteinen, pankki- tai luottokortti
Voit maksaa palvelut käteisellä, yleisimmillä pankki- tai luottokortteilla tapaamisen alussa. Kuitti maksutapahtumasta lähetetään sähköpostitse asiakkaalle.

Smartum liikuntaseteli ja -kortti
Voit maksaa palvelut myös osittain tai kokonaan Smartumin liikuntasetelillä tai -kortilla!

Eazybreak mobiililiikuntaseteli
Voit maksaa palvelut osittain tai kokonaan Eazybreak mobiililiikuntasetelillä.

Epassi
Voit maksaa palvelut epassilla. Personal trainer ja ravintovalmennukset sporttipassilla ja hierontapalvelut hyvinvointipassilla.

Ennakkolasku
Voit valita myös ennakkolaskun sähköpostiin. Ennakkolaskulla maksuaikaa on 14 päivää ja kun se on suoritettu, voidaan keskittyä tunnilla suoraan asiaan!

Varatun ajan peruutus
Voit peruuttaa varaamasi ajan 24 tuntia ennen varattua aikaa. Mikäli aikaa ei peruuteta, Easy trainingillä on oikeus periä peruutusmaksu.
Ajan peruutuksen voi tehdä sähköpostitse info@easytraining.fi tai puhelimitse 045 1758 475.

Easy training pidättää oikeuden hinta-, maksutapa- ja ehtomuutoksiin