Miksi Easy training?

Miksi Easy training?

Liikunta-ala on kuin villi länsi, Suomessa lähes kuka tahansa voi alkaa personal traineriksi ja rahastaa asiakkaitaan. Koulutettu ja asiantunteva alan ammattilainen ei pakota ihmistä väkisin, ei rääkkää, vaan huolehtii kokonaisvaltaisesti asiakkaasta sekä ottaa huomioon tämän elämäntilanteen, psyykkisen ja fyysisen hyvinvoinnin.

Ilmainen konsultaatio
Jokaiselle asiakkaalle annetaan 60 minuutin veloitukseton konsultaatio, jonka aikana saat tutustua valmentajaan ja valmentaja sinuun. Konsultaatio ei sido mihinkään, vaan voit sen jälkeen päättää onko Easy training KUNTO™-paketti sinun juttusi.

Tavoitteena hyvinvointi – sinun ehdoillasi
Jokainen ihminen on yksilö, jokaisella on omat inhokit ja mielekkäät asiat. Jokaisella meistä on myös erilainen keho ja kehonkoostumus, jotka tulee ottaa huomioon liikunnassa ja sen erilaisia vaihtoehtoja valittaessa. Easy training KUNTO™-paketit aloitetaan kattavalla elämäntilanteen kartoituksella, joissa selvitetään muunmuassa:
– Työelämä ja työn laatu (esim. kevyt työ, toimistotyö, raskas työ, seisomatyö, vuorotyö)
– Uni ja lepo ja vapaa-aika
– Arjen tottumukset (fyysiset ponnistelut, työmatkat, hyötyliikunta)
– Liikuntatottumukset ja liikuntapäiväkirja 7 päivän ajalta
– Terveyshistoria (esim. tupakointi, sairaudet, lääkitys, kiputilat)
– Rajoitteet liittyen liikuntaan ja ravitsemukseen
– Ravinto ja ravinnon tavoitteet
– Ruokailutottumukset, ravintolisät
– Ruokavalioon vaikuttavat sairaudet tai vaivat sekä erityisruokavaliot
– Haasteet, jotka voivat vaikuttaa tavoitteisiin pääsyssä
– Tavoitteet, odotukset, toiveet, motivointi, kannustus sekä valmennuslinja

Kaikki asiakkaan tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle.
Lue lisää: Tietosuojaseloste

Ennen Easy training KUNTO-paketin aloitusta, järjestetään ilmainen 60 minuutin konsultaatio, jossa käydään nämä asiat yhdessä valmentajan kanssa läpi. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään, mutta tämän avulla Easy training KUNTO-paketti pystytään luomaan yksilöllisesti. Alkukartoituskysely lähetetään etukäteen sähköpostiin, jolloin sen voi täyttää valmiiksi helposti sähköisesti. Kartoitus käydään kuitenkin yhdessä läpi konsultaation aikana, vaikka se olisi etukäteen täytetty.

Asiakkaan on turvallista tulla palveluiden piiriin, fyysisesti ja psyykkisesti
Liikunta voi olla vaikea aloittaa yksin, sen takia tukenasi on Easy training. Asiakkaasta pidetään kokonaisvaltaisesti huolta. Liikunnan tarkoituksena on tuottaa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti, voit siis heittää vanhat huonot muistot liikunnasta romukoppaan ja alkaa liikkua hyvillä mielin!

Ei massatuotantoa – tiedät mitä saat!
Easy training KUNTO™-paketit eivät ole massatuotantoproduktiota, jota tarjotaan kaikille huolimatta asiakkaan taustoista. Sopimus tehdään kirjallisena, joka on turvana niin asiakkaalle kuin yrittäjälle. Sopimuksen kesto on 1-6 kuukautta riippuen asiakkaan tilanteesta. Henkilökohtaisia tapaamisia sopimuksiin kuuluu 4-15 kertaa, kuntotestaus, henkilökohtainen harjoitussuunnitelma ja päivitys, Syketribe-ohjelmisto treenaukseen ja yhteydenpitoon valmentajan kanssa henkilökohtaisten tapaamisten välissä.
Lue lisää: Paketit ja hinnasto

Turvallinen treenaus, oikeat harjoitteet sekä tekniikka kuntoon
Vastuunkantava alan ammattilainen osaa huomioida asiakkaan mahdolliset rajoitteet, aiemmat sairaudet ja vammat, ja täten huolehtii että treenaaminen on turvallista, harjoitteet oikeita ja tekniikka harjoituksen tekemiseen on kunnossa. 

Rautainen ammattitaito
Easy training -yrittäjänä toimii liikunta-alan rautainen ammattilainen Jasmin Hongell Nzaro. Jasminilla on vuosien kokemus liikunnanohjauksesta niin yksilöllisesti kuin ryhmäohjauksessa. Jasmin on lisensoitu personal trainer sekä suorittanut liikuntaneuvojan ammattitutkinnon Lohjan Kisakallion urheiluopistosta. Hänellä on myös monipuolinen kokemus uimaopetuksen puolelta.
Lue lisää: Koulutus ja ammattitaito

Yhdessä onnistuminen
Tavoitteena ei ole rääkätä tai saada aikaan ihmeparannuksia, vaan onnistua yhdessä asiakkaan kanssa ja tarjota hänelle mahdollisuus parempaan vointiin. Easy trainingin tavoitteena on hyvinvoiva asiakas ja se on meille päätavoite.