Toimitusehdot

Tilaus- ja maksuehdot kursseille verkkokaupasta ostettaessa

Easy trainingin verkkokaupasta vastaa Easy training, y-tunnus 2945208-6. Lue huolellisesti tilausehdot, ennen tilauksen hyväksymistä. Tilaus- ja maksuehdot ovat voimassa 26.9.2019 alkaen toistaiseksi. Easy training pidättää oikeuden hintojen ja ehtojen muuttamiseen. Verkkokaupassa myytävät kurssit järjestetään tuotetiedoissa ilmoitetuissa aikoina sekä paikassa, joka ilmenee jokaisen kurssin kohdalla. Tilaus- ja maksuehdot koskevat kuluttaja-asiakkaita. Alle 18-vuotiaan kohdalla kurssin ostajan tulee olla täysi-ikäinen huoltaja.

Yhteystiedot

Ostaminen ja hinnat

Voit ostaa osallistumisen kurssille itsellesi tai lahjaksi. Kurssille osallistumisen voi ostaa verkkokaupasta tai sähköpostitse info@easytraining.fi. Kurssin hintaan sisältyy kurssin esittelyssä ilmoitetut asiat. Kurssien hintoihin ei lisätä erillisiä maksu- tai toimitustapalisiä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi ja sinulle lähetetään tilausvahvistus ostamistasi kursseista. Mikäli et jostain syystä ole saanut sitä 2 tunnin sisällä, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Hölkkä treeniliiviä tilatessa maksu tapahtuu joko omassa verkkopankissa tilisiirtona, PayPalin tai Stripe-maksupalvelun kautta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Maksaminen

Voit maksaa tilauksen sähköpostitse lähetettävällä ennakkolaskulla tai paikan päällä kurssin alkamispäivänä ennen kurssin alkua. Maksutapoina käyvät käteinen, luotto- ja pankkikortti, Edenred liikuntaetu,  Smartumin liikuntaseteli sekä -kortti. Maksun voi suorittaa myös osittain liikuntaseteleillä ja käteisellä, kortilla tai ennakkolaskulla. Ennakkolasku lähetetään sähköpostitse 1-2 arkipäivän kuluessa, kun ilmoittautuminen on saapunut.

Hölkkä treeniliivi tulee maksaa kokonaisuudessaan ennen toimitusta. Saat maksutiedot kassalla vahvistettuasi tilauksen ja/tai sähköpostiisi.

Käsittely- ja toimitusaika

Hölkkä treeniliivin hinta sisältää seurantakoodillisena lähetyksenä Manner-Suomeen. Tilauksen käsittely ja toimitusaika on noin 2-7 arkipäivää ja toimitus tapahtuu Hölkkä SBS Oy  (Y-tunnus 2840086-6) toimesta. Mikäli tilauksen toimitukseen liittyen ilmenee jotain ennakoimatonta, ollaan sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Hölkkä treeniliivin vaihto- ja palautusoikeus (peruutusoikeus)

Hölkkä treeniliivillä on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, siitä päivästä lähtien kun olet vastaanottanut Hölkkä treeniliivin. Palauttaaksesi Hölkkä treeniliivin, ota yhteyttä joko sähköpostilla info@easytraining.fi tai soittamalla. Palautus on maksuton tilauksille, jotka on toimitettu Manner-Suomeen. Mikäli tilaus on tehty ulkomaille, asiakas vastaa virheettömän tuotteen palautuskuluista.

Hölkkä treeniliiviä voi sovittaa, vaihdettaessa tai palautettaessa Hölkkä treeniliivin tulee olla käyttämätön ja vahingoittumaton
Mikäli olet kuitenkin ottanut tuotteen käyttöön, Easy training pidättää oikeuden olla hyvittämättä täyttä hintaa. Mikäli tuote on otettu käyttöön ja se palautetaan meille, Easy trainingillä on oikeus veloittaa arvon alenema. Mikäli tuote on otettu käyttöön ja se on myyntikelvoton, Easy trainingillä on oikeus veloittaa koko tuotteen hinta.

Kun olet tehnyt yllämainituin tavoin ilmoituksen palautuksesta tai vaihdosta, sinun tulee toimittaa vaihdettavat tai palautettavat tuotteet 14 päivän sisällä tilauksen peruutusilmoituksen teosta.

Kun tuote on palautettu ja se on todettu palautuskelpoiseksi, tilauksen maksu palautetaan 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen saapumisesta, edellyttäen että tilaus on palautunut Easy trainingin antamien ohjeiden mukaisesti. Rahapalautus tehdään samalla maksutavalle, jolla tilaus on maksettu (esim. luottokortilla maksettu tilaus palautetaan luottokortille).

Jotta tilauksen peruutus on sinulle kulutonta, sinun tulee tehdä palautus saamiesi ohjeiden mukaan. Esimerkiksi postiennakolla lähetettyjä palautuksia ei lunasteta. Easy trainingillä on yhteistyösopimus Hölkkä oy:n kanssa, joka huolehtii Hölkkä treeniliivien toimituksesta. Ostaessasi Hölkkä treeniliivin Easy trainingin verkkokaupasta, ole ensisijaisesti yhteydessä Easy trainingin asiakaspalveluun.
Tuote tulee pakata hyvin (ensisijaisesti samaan pakkaukseen, jossa se on lähetetty). Magneetit tulee olla kiinnitettynä vastuskuminauhojen vastakappaleisiin tai muutoin postin vaatimalla tavalla suojattuna.

Huomioithan, ettei noutamaton lähetys ole virallinen palautus, vaan otat aina yhteyttä etukäteen ja noudat sinulle lähetetyn tuotteen.

Virheellinen tuote ja sen reklamointi

Mikäli huomaat, että tuotteessa on virhe, tee reklamaatio sähköpostitse info@easytraining.fi tai soittamalla. Kaikki reklamaatiotapaukset käsitellään yksilöllisesti. Pääasiallisesti virheelllinen tuote vaihdetaan virheettömään. Sinun tulee olla yhteydessä Easy trainingin asiakaspalveluun mahdollisimman pian ja kohtuullisen ajan kuluessa virheen huomaamisesta.

Kuljetuksessa vaurioitunut tuote

Mikäli huomaat vastaanottaessasi tilausta, että se on vaurioutunut kuljetuksen aikana, ole yhteydessä välittömästi kuljetusyritykseen sekä Easy trainingin asiakaspalveluun. Säilytä mahdolliset saamasi tiedot vaurioitumisesta ja kuvaa vaurioitunut tuote/lähetys ja säilytä kuvat kohtuullisen ajan.

Kurssien peruutusoikeus

Voit peruuttaa osallistumisesi kurssille 7 päivää ennen kurssin alkua. Peruutus on ilmoitettava henkilökohtaisesti joko sähköpostitse info@easytraining.fi tai puhelimitse 045 1758 475. Mikäli peruutus tehdään alle 7 päivää ennen kurssin alkua, Easy trainingillä on oikeus periä koko kurssin hinta. Yksittäiset poissaolot ja niiden korvaaminen toisella tunnilla, tulee sopia henkilökohtaisesti joko sähköpostitse tai puhelimitse. Vapaa-ajan kursseja ei koske kuluttajansuojalain mukainen peruutusoikeus (KRIL 2101/39/2010)

Kurssin peruminen

Mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi, Easy training pidättää oikeuden perua kurssin. Tässä tapauksessa asiakkaaseen otetaan yhteyttä ja sovitaan korvausmenettelystä. Mikäli kurssia ei pystytä järjestämään Easy trainingistä johtuvista syistä, asiakkaalle palautetaan kurssimaksu.
Jos kurssikerta peruuntuu Easy trainingistä riippumattomasta, ennalta arvaamattomasta syystä, Easy training ei korvaa osallistujille peruuntunutta kurssikertaa.

Henkilötiedot ja niiden käsittely

Käsittelemme henkilötietoja luottamuksellisesti, emmekä luovuta niitä kolmannelle osapuolelle. Löydät tietosuojaselosteen täältä.

Ongelmatilanteet

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Kuluttajalla on lisäksi mahdollisuus käyttää myös Euroopan komission ylläpitämää verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia (http://ec.europa.eu/odr).

Tämä etämyyntiä koskeva sopimus katsotaan täytetyksi molemmin puolin, kun tilaus on saapunut sinulle ja vaihto- ja palautusaika on umpeutunut.

Force majeure – Easy trainingistä riippumattomat tilanteet

Mikäli Easy training kohtaa ennalta odottamattoman tilanteen ja siitä syystä tilaustasi ei pystytä toimittamaan luvatussa ajassa, sinuun ollaan yhteydessä välittömästi joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Muut palvelut

Käteinen, pankki- tai luottokortti

Voit maksaa palvelut käteisellä, yleisimmillä pankki- tai luottokortteilla tapaamisen alussa. Kuitti maksutapahtumasta lähetetään sähköpostitse asiakkaalle.

Smartum liikuntaseteli ja -kortti

Voit maksaa palvelut myös osittain tai kokonaan Smartumin liikuntasetelillä tai -kortilla! Hierontapalvelut voit maksaa hyvinvointipassilla.

Edenred liikuntaseteli ja mobiililiikuntaseteli

Voit maksaa palvelut osittain tai kokonaan edenred liikuntaeduilla. Hierontapalvelut voit maksaa hyvinvointieduilla.

Epassi

Voit maksaa palvelut epassilla. Personal trainer ja ravintovalmennukset sporttipassilla ja hierontapalvelut hyvinvointipassilla.

Ennakkolasku

Voit valita myös ennakkolaskun sähköpostiin. Ennakkolaskulla maksuaikaa on 14 päivää ja kun se on suoritettu, voidaan keskittyä tunnilla suoraan asiaan!

Varatun ajan peruutus

Voit valita myös ennakkolaskun sähköpostiin. Ennakkolaskulla maksuaikaa on 14 päivää .

Voit peruuttaa varaamasi ajan 24 tuntia ennen varattua aikaa. Mikäli aikaa ei peruuteta, Easy trainingillä on oikeus periä peruutusmaksu.
Ajan peruutuksen voi tehdä sähköpostitse info@easytraining.fi tai puhelimitse 045 1758 475.

Easy training pidättää oikeuden hinta-, maksutapa- ja ehtomuutoksiin