Hölkkä® Cardio

15,00 50,00  sis. alv. 24 %

Sykettä nostattavaa kunto­liikuntaa, joka kehittää peruskestävyyttä, parantaa hapenottokykyä ja vahvistaa verenkierto­elimistön toimintaa.

Seuraava Hölkkä Cardio kurssi alkaa elokuussa!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Treeniliivillä lisää sykettä

Sykettä nostavalla kestävyyskuntoharjoittelulla on merkittäviä terveydellisiä vaikutuksia erityisesti verenkierto- ja hengityselimistön kuntoon. Se kasvattaa sydämen pumppaustehoa, parantaa hapenottokykyä ja polttaa tehokkaasti rasvaa. Sykkeennousu on tehokkainta, kun harjoitus kohdistuu kehon suurimpiin lihasryhmiin, jotka sijaitsevat jaloissa ja keskivartalossa. Treeniliivi aktivoi tehokkaasti juurikin keskivartalon isoja lihaksia, jopa +60%, ja lisää näin cardioharjoiteluun toivottua sykettä. Harjoittelusta tulee samalla keskivartaloa kiinteyttävä treeni.

Hyvää cardio treeniä ovat pitkät, yli 30 min kestävät kävely-, hölkkä- tai juoksulenkit. Rasvanpolton kannalta tehokkainta on intervalliharjoittelu, jossa harjoituksen tempoa ja intensiteettiä vaihdellaan. Vaihtelua voi toistaa oman kuntotason mukaan esim. vuorotellen 2min juoksua vastuskuminauhoilla tehostaen ja 2min kävelyä kädet vastuskuminauhoista vapautettuina. Aloita cardioharjoittelu omaan kuntotasoosi sopivalla sykkeellä ja lisää vähitellen tehoa kuntotasosi noustessa.

Hölkkä Training -TUNNIT ohjataan raittiissa ulkoilmassa ja mieltä rauhoittavassa luontoympäristössä. Osallistujat jaetaan max 6 hlö pienryhmiin, jotta kaikilla on tilaa liikkua turvallisesti. Pienet ryhmät, isot turvavälit! Varusteeksi tunneille riittää säänmukainen ulkoiluvaatetus. Osallistujat saavat Hölkkäliivit tunneille, et siis tarvitse omaa liiviä. Hölkkäliivit puetaan ulkoilutakin päälle ja parhaimman käyttökokemuksen saat, jos takin pintamateriaali ei ole kovin liukas. Silloin liivi pysyy käytön aikana parhaiten paikoillaan. Yhden tunnin kesto on noin 50 min.

Peruutusoikeus
Vapaa-ajan kursseihin etäkaupassa ei sovelleta kuluttajansuojalainsäädäntöä koskien peruutusoikeutta. Osallistujan tulee peruuttaa osallistuminen kurssille 7 päivää ennen kurssin aloitusta. Mikäli peruutus tapahtuu alle 7 päivää ennen kurssin alkamista, Easy trainingillä on oikeus veloittaa koko kurssin maksu. Lue lisää maksu- ja tilausehdoista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.