Hölkkä® Walking

15,00 50,00  sis. alv. 24 %

Tehokasta koko kehon lihaksistoa aktivoivaa kävelyharjoitusta, joka parantaa samanaikaisesti ryhtiä, lisää liikkuvuutta ja kehittää lihas- ja aerobista kuntoa.

Seuraava Hölkkä Walking kurssi alkaa elokuussa!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kävely on tehokas liikuntamuoto, joka sopii kaikille! 

Istuvan elämäntyylin myötä moni on unohtanut, miten kävellä oikeaoppisesti. Ylävartalo jäykkänä ja huonossa ryhdissä köpöttely on yleinen ongelma, joka kuormittaa ala- ja ylävartalon niveliä ja voi aiheuttaa myös selkäkipuja.

Treeniliiviä käyttämällä käsien liikuttaminen tehostuu ja liikeradat paranevat. Treeniliivi aktivoi tehokkaasti myös keskivartalon lihaksia ja vahvistaa täten hyvää ja ryhdikästä kävelyasentoa. Lihasten aktivoituessa koko kehon yhtenäinen liikevirtaus vahvistuu, vauhti kasvaa, syke nousee ja energiankulutus tehostuu aivan eri tavalla kuin normaalissa kävelyssä. Kävely sopii kaikille liikkujille iästä ja lähtötasosta riippumatta ja kävelyn tehokkuutta voidaan parantaa huomattavasti treeniliivin avulla.

Treeniliivillä kävelyharjoittelussa alkuun päästäksesi keskity liikkeeseen:

  • Kädet ja jalat liikkuvat rytmikkäästi vuorotahtiin, kuin hiihtäessä (pidä askelpituus lyhyenä ja tahti ripeänä)
  • Vahvista käsien liikerataa liikuttaen kyynärpäitä suoraan eteen- ja taaksepäin, pidä kädet kevyesti koukistettuina tai tehokävelyssä noin 90 asteen kulmassa

Hölkkä Training -TUNNIT ohjataan raittiissa ulkoilmassa ja mieltä rauhoittavassa luontoympäristössä. Osallistujat jaetaan max 6 hlö pienryhmiin, jotta kaikilla on tilaa liikkua turvallisesti. Pienet ryhmät, isot turvavälit! Varusteeksi tunneille riittää säänmukainen ulkoiluvaatetus. Osallistujat saavat Hölkkäliivit tunneille, et siis tarvitse omaa liiviä. Hölkkäliivit puetaan ulkoilutakin päälle ja parhaimman käyttökokemuksen saat, jos takin pintamateriaali ei ole kovin liukas. Silloin liivi pysyy käytön aikana parhaiten paikoillaan. Yhden tunnin kesto on noin 50 min.

Peruutusoikeus
Vapaa-ajan kursseihin etäkaupassa ei sovelleta kuluttajansuojalainsäädäntöä koskien peruutusoikeutta. Osallistujan tulee peruuttaa osallistuminen kurssille 7 päivää ennen kurssin aloitusta. Mikäli peruutus tapahtuu alle 7 päivää ennen kurssin alkamista, Easy trainingillä on oikeus veloittaa koko kurssin maksu. Lue lisää maksu- ja tilausehdoista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.