Miesten hölkkäliivi

169,00  sis. alv. 24 %

Treeniliivi on kotimaista laatutyötä ja se sisältää kaikki tarvitsemasi osat, jotta saat aktivoitua ylävartalon lihakset liikkuessasi. Settiin sisältyy ryhtiä tukeva liivi, kyynärpannat ja vastuskuminauhat. Katso ohjeet oikean koon ja vastustason valitsemiseen tuotekuvauksesta.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Liivi

Liivissä on portaaton ympärysmitan pituuden säätö joustavalla tarrakiinnityksellä. Liivi on kevyt (n. 0,5 kg) ja miellyttävä päällä ja sitä voi käyttää myös pelkästään ryhdin tukemiseen. Portaattoman tarrasäädön ansiosta liivissä on reilusti säätövaraa. Liivissä on heijastimia.

Mitoitus

Hölkkä treeniliivi on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön ja ulkoiluun, joten mitoituksessa on jo valmiiksi huomioitu ulkovaatteiden vaikutus ympärysmittaasi. Mittaa  ympärysmittasi pallean korkeudelta/vyötärön yläosasta (esim. T-paita päällä) ja valitse itsellesi sopiva koko:

  • Small (vastaa kokoa S/M), kun ympärysmittasi on 72 cm – 80 cm
  • Large (vastaa kokoa L/XL), kun ympärysmittasi on 81 cm – 105 cm

Vastus

Kyynärpantojen avulla saat käyttöösi vastusominaisuuden. Kyynärpantojen pikalukot on helppo kiinnittää vastuskuminauhoihin ja halutessasi irrotat ne nopeasti. Yksi koko, reilu säätövara. Kyynärpannoissa on heijastimet.

Vastuskuminauhat antavat lisätehoa lenkkeilyyn, pehmeästi ja joustavasti. Irrotettavat/vaihdettavissa. Portaaton pituuden säätö.

  • Keskivahva, punainen merkintä (vastustaso n.2kg) Soveltuu päivittäiseen käyttöön kävelyyn, hölkkään ja juoksuun, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitusten tehostamiseen, porras- ja mäkitreeniin, sekä kuntouttavaan harjoitteluun. Monikäyttöisyytensä vuoksi suosituin vastustaso!
  • Vahva, vihreä merkintä (vastustaso n.3kg) Soveltuu lyhytkestoiseen tehostettuun harjoitukseen kuten hiit-treeniin, porrastreeniin ja mäkivetoihin. Vahvan ja terveen ylävartalon lihaskunnon omaaville kuntoilijoille reippaaseen kävelyyn, hölkkään ja juoksuun.

Liivin ja kyynärpantojen materiaalina on neopreeni. Tuotteissa on heijastimia. Liivi ja vastuskuminauhat sisältävät raakakumia.
Kyynärpannoissa on magneetit.
Väri: Musta.
Käsinpesu 30°

KERRAN SÄÄDETTY LIIVI ON KÄYTTÖVALMIS KAIKILLE LENKEILLE.
Katso ohjevideo Hölkkä treeniliivin käyttöönotosta.
Ladattava ja tulostettava käyttöohje (pdf)

Ilmainen toimitus
Easy trainingin verkkokaupasta ostetut Hölkkä treeniliivit toimittaa Hölkkä SBS Oy  (Y-tunnus 2840086-6). Tilauksen käsittely- ja toimitusaika on noin 2-7 arkipäivää.
Toimitus tapahtuu seurantakoodillisena lähetyksenä ja Hölkkä treeniliivi hinta sisältää toimituksen Manner-Suomeen toimitettaviin tilauksiin.

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus
Easy trainingin verkkokaupasta ostaessasi Hölkkä treeniilivin, sinulla on 14 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus.

Koko

Small – Vastuskuminauhojen vastustaso: Keskivahva, Small – Vastuskuminauhojen vastustaso: Vahva, Large – Vastuskuminauhojen vastustaso: Keskivahva, Large – Vastuskuminauhojen vastustaso: Vahva