Yrityspalvelut

Monipuoliset palvelut yrityksille

Yrityksen tärkeimmille voimavaroille

Yritysten tärkein voimavara ja elinvoima tulee hyvinvoivista työntekijöistä. Huolehdi koko työyhteisöstä huolehtimalla työhyvinvoinnista.

Mobility Circuit

Mobility Circuit on ryhmäliikuntatunti, joka kehittää liikkuvuutta, voimaa ja kehonhallintaa sekä kestävyyttä. Tunti voidaa toteuttaa NK Sports&Wellnessin salilla Konepajalla tai yrityksen omissa tiloissa.

Kustomoidut liikuntapalvelut ja luennot

Easy training tarjoaa myös kustomoituja yksilö- ja pienrymävalmennuksia yrityksen työntekijöille. Easy Training tarjoaa myös hyvinvointiluentoja yrityksille.

Taukojumppa

Pieni tauko työpäivän lomassa on loistava hetki lisätä työhyvinvointia. Taukojumpalla huolehditaan työntekijöiden verryttelystä, aineenvaihdunnan ja verenkierron parannuksesta. Taukojumppa auttaa myös tehokkuuteen, kehon särky- ja lihasjumeihin

Hierontapalvelut työntekijöille

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyy myös ihmisen keho ja siitä huolehtiminen. Easy training tarjoaa hierontapalveluita yrityksen työntekijöille, yrityksen tiloissa!

Kustomoidut virkistyspäivät

Olen apunasi suunnittelemassa mahtavaa virkistyspäivää. Virkistyspäivä kustomoidaan yksilöllisesti jokaiselle työyhteisölle, jotta päivän tuoma ilo ja hyvinvointi on todella saatavilla. Varaa aika heti!

Verovähennyskelpoisuus

Easy trainingin tarjoamat työhyvinvointi-, taukojumppa- ja hierontapalvelut ovat verotuksessa vähennyskelpoisia. Yrityksillä on mahdollisuus tarjota verovähennyskelpoisia palveluita 400 euron edestä per työntekijä.

Toimialueena pääkaupunkiseutu